Sophos PC Protection, Firewall & VPN

Veilig thuiswerken via VPN

U moet de balans vinden tussen het veiligstellen van uw data en het toch toegankelijk maken voor uw werknemers thuis en andere endpoints in en buiten het kantoor. Tools zoals multifactorauthenticatie (MFA) en een veilige VPN-verbinding zorgen ervoor dat uw gevoelige data beschikbaar is op verschillende locaties en enkel voor de personen met de juiste referenties.

Sophos Central & Managed Firewall

Via Sophos Central & Sophos Firewall, zorgen wij voor het beheer, de monitoring en bewaking van alle firewalls en endpoints in uw bedrijf. De veiligheid van uw systemen zijn gegarandeerd en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de continuïteit van uw werkzaamheden.

Compu-IT is Sophos Silver Partner en dus uw ideale Managed Security Service Provider (MSSP).

 

Back-up & Disaster Recovery

Al uw bestanden worden opgeslagen op een cloud server. Deze worden driemaal per dag op verschillende servers geback-upt. De opslag van gegevens kan zowel on-site als off-site. Daarnaast is een back-up onmiddellijk beschikbaar, zowel lokaal als in de cloud.

Om ervoor te zorgen dat al uw gegevens worden beschermd, bieden wij een betrouwbare en veilige back-up van Microsoft 365 aan. Dit beschermt zowel bestanden als e-mail en sites tegen elke vorm van ransomware.

Bij een ransomware besmetting kunnen wij verschillende versies van uw bestanden onmiddellijk opvragen, zodat u de laatste goede versie terug heeft.