0484 58 58 58

Compu-IT

 

Compu-IT is een IT bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector. U vindt onze winkel terug te Olsene, Kerkstraat 2. Bij Compu-IT staat service centraal, hier wordt de klant geholpen bij zijn keuzes met ruime aandacht voor uitleg bij opstarten van nieuwe systemen en eventueel installatie bij de klant ter plaatse, zodat u een gebruiksklaar systeem met internet en alle randapparaten hebt. Wij bieden een ruim gamma aan laptops & pc’s en alle andere randapparatuur. Daarnaast staan wij in voor herstellingen van hard- en software problemen, ook voor pc’s die niet bij ons zijn aangekocht.

Ons Team

Frederiek De Mey

Network specialist

Als ervaren Network Specialist levert Frederiek een actieve bijdrage aan de optimale beschikbaarheid van netwerk en de security infrastructuren. Tevens staat hij in voor het ontwerpen en realiseren van de netwerkinfrastructuur, het aanbrengen van wijzigingen en het installeren van nieuwe netwerkcomponenten.

Kenny Nyffels

Hardware – Software specialist

Kenny is gespecialiseerd in het herstellen van alle IT, computer -en netwerkproblemen in en rond het huis of kantoor. Dit kan gaan van een PC die niet meer opstart tot een netwerkverbinding die niet meer naar behoren werkt, of een smartphone/tablet die ineens geen emails meer verstuurt.

Laurent Mestdag

All round specialist

Laurent staat al meer dan 20 jaar garant voor een full service betreffende uw computer herstellingen en computerbenodigdheden in Olsene. Hij begeleidt u bij de aankoop van computers, laptops, randapparatuur, camerabeveiliging en om uw computerproblemen op te lossen.

Onze Partners