0484 58 58 58

Webdesing laten uitvoeren in Waregem

De noden voor een site zijn eigen aan uw product of dienst, dit bekijken we samen en gaan hier zoveel mogelijk op inspelen. Wij kunnen verschillende soorten websites aanbieden met CMS (Content Management Systeem), waarbij u zelf op een eenvoudige manier aanpassingen kan aabrengen aan uw site.

Kenmerken van onze dienst webdesign in Deinze en Waregem

Wij gebruiken het populaire WordPress-CMS en zijn tevens voorzien van het Woocommerce-shoppingsysteem. Als u door ons een website wilt laten maken, garanderen wij een mooi webdesign voor uw bedrijf in Deinze of Waregem. Hieronder vindt u enkele kenmerken van onze dienst:

Responsive

Onze websites passen zich automatisch aan het type toestel aan.

Aanpasbaar

U kan zelf eenvoudige aanpassingen uitvoeren op uw website.

Meertalig

Er is een mogelijkheid om verschillende talen te implementeren op uw website.

~

SSL

Al onze websites zijn beschermd met SSL-systeem voor IT-security.

Firewall

Een ingebouwde firewall beschermd uw website tegen hackers.

R

Gratis Updates

Updates naar nieuwere versies of beveiligingsupdates worden automatisch uitgevoerd.

Vraag hulp aan een expert in webdesign voor uw kmo in Deinze of Waregem

Als u een website wilt laten maken door dé specialist in IT en webdesign van Waregem, Deinze en omstreken, kunt u steeds terecht bij Compu-IT in Olsene. Wij zijn er zowel voor particulieren als bedrijven. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een computer op maat voor gaming, maar wij bieden ook totaalpakketten aan voor bedrijven of kmo’s. Een website laten maken, gebeurt bij ons in Olsene, nabij Deinze, met uw samenspraak zodat wij zeker zijn dat het webdesign volledig in orde is. Wij zorgen ook voor een website die goed scoort online dankzij een SEO-optimalisatie. Neem nu contact met ons op als u interesse heeft om door ons een website te laten maken voor uw bedrijf in Deinze of Waregem. Bel naar 0484 58 58 58, mail naar info@compu-it.be of vul het online contactformulier in.

Enkele voorbeelden