0484 58 58 58

Webdesing laten uitvoeren in Waregem

Heeft u interesse om het webdesign voor uw bedrijf in Waregem of Deinze te laten uitvoeren door een gespecialiseerde websitebouwer uit Olsene? De noden van een website zijn eigen aan uw product of dienst. Als u een website wilt laten maken door onze speciaalzaak in de buurt van Deinze, bekijken wij samen waar uw website moet aan voldoen en spelen we daar zoveel mogelijk op in. Wij kunnen verschillende soorten websites aanbieden met CMS (Content Management Systeem), waarbij u zelf op een eenvoudige manier aanpassingen aanbrengt aan uw site. Ontdek waarom u uw website het best kunt laten bouwen door Compu-IT.

Een website laten bouwen door een specialist in webdesign in Deinze en Waregem

Als websitebouwer uit Olsene gebruiken we het populaire WordPress-CMS en zijn we tevens voorzien van het Woocommerce-shoppingsysteem. Als u door ons een website wilt laten maken, garanderen wij een mooi webdesign voor uw bedrijf in Deinze of Waregem. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden wanneer u beslist om uw website door ons te laten bouwen:

Responsive

Onze websites passen zich automatisch aan het type toestel aan.

Aanpasbaar

Wanneer u uw website door ons wilt laten bouwen, kunt u zelf eenvoudige aanpassingen uitvoeren aan het webdesign.

Meertalig

Er is een mogelijkheid om verschillende talen te implementeren via het webdesign voor uw zaak in regio Waregem en Deinze.

~

SSL

Al onze websites zijn beschermd met SSL-systeem voor IT-security.

Firewall

Een ingebouwde firewall beschermd uw website tegen hackers.

R

Gratis Updates

Updates naar nieuwere versies of beveiligingsupdates worden automatisch uitgevoerd als u ervoor kiest om uw website door ons te laten maken.

Vraag hulp aan een expert in webdesign voor uw kmo in Deinze of Waregem

Als u een website wilt laten maken door dé specialist in IT en webdesign van Waregem, Deinze, Olsene en omstreken, kunt u steeds terecht bij Compu-IT als uw websitebouwer. Wij zijn er zowel voor particulieren als bedrijven. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een computer op maat voor gaming, maar wij bieden ook totaalpakketten aan voor bedrijven of kmo’s. Een website laten maken, gebeurt bij onze websitebouwer in Olsene, nabij Deinze, met uw samenspraak zodat wij zeker zijn dat het webdesign volledig in orde is. Wij zorgen ook voor een website die online goed scoort dankzij  SEO-optimalisatie. Neem nu contact met ons op als u interesse heeft om door ons een website te laten bouwen voor uw bedrijf in Deinze of Waregem. Bel naar 0484 58 58 58, stuur een e-mail naar info@compu-it.be of vul het contactformulier in.

Enkele voorbeelden