0484 58 58 58

Microsoft 365 Business

Microsoft Office 365 business biedt u en uw bedrijf of kmo de mogelijkheid om met de nieuwste Office-apps te werken en is daarom de perfecte oplossing voor bedrijven. Deze apps vergemakkelijken het werken in de cloud. Compu-IT in Olsene, nabij Deinze, helpt u graag bij de installatie van dat programma en de rest van uw IT-infrastructuur. Microsoft 365 is niet enkel interessant voor bedrijven, maar ook voor particulieren.

Microsoft Office 365 business voor uw bedrijf of kmo

Business Standard

Jaarlijks abonnement

Microsoft Office 365 Business Standard is het meest geschikt voor een bedrijf en kmo als deze de volledige hulpprogramma’s voor extern werk nodig hebben. Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access en Publisher zijn de Office-apps die inbegrepen zijn. Dankzij Microsoft Office 365 Business houdt u uw hele bedrijf of kmo op de hoogte en betrokken met elkaar. U kunt namelijk gebruikmaken van SharePoint, een programma waardoor communicatiesites en teamsites op uw hele intranet verbonden zijn. Er worden maximaal 300 gebruikers ondersteund. Microsoft Office 365 Business bieden wij aan via een jaarlijks abonnement voor uw bedrijf of kmo. Wij hebben nog enkele kenmerken van Microsoft 365 voor bedrijven voor u opgesomd:

1 TB veilige cloudopslag

Bewerk en deel documenten, foto’s en meer vanaf elke locatie op al uw apparaten met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive.

E-mail en agenda's

Krijg zakelijke e-mails via Outlook met een postvak van 50 GB per gebruiker met een aangepast e-maildomein.

Chatten en online vergaderen

Communiceer via tekst, spraak- of videogesprekken met Microsoft Teams met maximaal 250 personen. Houd vergaderingen op het web met schermdeling in één stap en HD-videogesprekken.

Meerdere apparaten

Gebruik één licentie voor vijf mobiele apparaten, vijf tablets en vijf pc’s of Macs.

Exchange Online

Jaarlijks abonnement

Dankzij een jaarlijks abonnement op Exchange Online werkt u slimmer, aangezien uw werknemers overal hun e-mails kunnen raadplegen. Gebruikers kunnen ondersteunde versies van Outlook met Exchange Online verbinden, zodat ze de uitgebreide clienttoepassing kunnen gebruiken die ze al kennen. Vergelijk dankzij het programma agenda’s om vergaderingen te plannen en krijg toegang tot samenwerkingsfuncties, waaronder gedeelde agenda’s, groepen, de algemene adressenlijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en delegatiemogelijkheden. Uw medewerkers kunnen eenvoudig gebruikmaken van een VoIP-verbinding om te bellen naar elkaar. Hieronder vindt u enkele kenmerken van het Exchange Online programma van Microsoft Office 365 Business voor uw bedrijf of kmo.

Opslag

Veilige en betrouwbare zakelijke e-mail met een postvak van 50 GB per gebruiker en kan berichten van maximaal 150 MB verzenden.

Integratie met Outlook

Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offline toegang.

Toegang vanaf elke locatie

Bied je gebruikers overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten.
~

Beveiliging

Elk postvak is beveiligd met uitstekende anti-malware- en anti-spambeveiliging via Exchange Online Protection.

Vraag meer informatie over Microsoft Office 365 Business voor uw bedrijf of kmo

Bij Compu-IT in Olsene, nabij Deinze, kunt u terecht voor de installatie van Microsoft Office 365 Business voor uw bedrijf of kmo. Wij bieden  goede service aan waarbij u kunt kiezen voor een totaalpakket. Zo zorgen wij voor de computerbeveiliging en andere IT-toepassingen zoals een goede oplossing voor uw wifi. Heeft u vragen over de mogelijkheden van Microsoft 365 voor bedrijven? Wacht niet langer en neem nu contact met ons op door te bellen naar 0484 58 58 58 of te e-mailen naar info@compu-it.be. U bereikt ons ook  via het contactformulier. Als u interesse heeft in onze aanbiedingen, verwijzen we u graag door naar onze folder.