0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » Cloud back-up Waregem

Een cloud back-up voor uw bedrijf in Waregem

Wilt u data bijhouden in een cloud zodat u een back-up heeft van de gegevens van uw bedrijf in Waregem? Compu-IT in Olsene, nabij Deinze en Waregem, is dé specialist voor databeheer en computerbeveiliging in een server op de cloud. Wij helpen u met veel plezier met allerhande netwerkoplossingen, zodat u er zeker van bent dat u de documenten van uw kmo veilig en digitaal kunt bewaren. Onze systemen zorgen voor een goede IT-infrastructuur.

Firewall

Vraag over Cloud back-ups?

Een cloud back-up in een veilige server voor bedrijven en kmo’s in regio Waregem en Deinze

Als u de data van uw bedrijf in Waregem, Deinze of omstreken veilig wilt opslaan, maakt u het best gebruik van een server op de cloud om een back-up te nemen van alle gegevens. Op die manier voorkomt u dat er documenten verloren gaan en kunt u uw gegevens raadplegen eender waar u kunt verbinden met de cloud. Naast het nemen van een back-up is het verstandig om te investeren in een betrouwbare netwerkbeveiliging. De servers van uw bedrijf staan wellicht vol met kostbare informatie die niet mag uitlekken. Wij geven u dan ook graag advies over de installatie van servers, computerbeveiliging, firewalls en IT-security.

Raadpleeg onze diensten voor cloudoplossingen

Compu-IT in Olsene, nabij Waregem en Deinze, zorgt ervoor dat alle datagegevens van uw bedrijf veilig worden bewaard in een server op de cloud, zodat u steeds een back-up heeft van uw documenten. Neem contact op met ons bedrijf als u graag meer informatie wenst of wanneer u ons wilt inschakelen voor andere netwerkoplossingen. Wij denken graag met u mee, zodat de belangrijke data van uw bedrijf zo goed en veilig mogelijk bewaard blijft. U kunt bellen naar het nummer 0484 58 58 58, e-mailen naar info@compu-it.be of een bericht sturen via het contactformulier. Blijf op de hoogte van onze diensten door een kijkje te nemen op onze nieuwspagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

6 + 14 =