0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » Cloud back-up Waregem

Een cloud back-up voor uw bedrijf in Waregem

Wilt u data bijhouden in een cloud zodat u een back-up heeft van de gegevens van uw bedrijf in Waregem? Compu-IT in Olsene, nabij Deinze, is dé specialist voor databeheer en computerbeveiliging. Wij helpen u met veel plezier met allerhande netwerkoplossingen, zodat u er zeker van bent dat u de documenten van uw kmo veilig en digitaal kunt bewaren. Onze systemen zorgen voor een goede IT-infrastructuur.

Firewall

Vraag over Cloud back-ups?

Een cloud back-up voor databeheer van kmo’s in Waregem

Als u de data van uw bedrijf in Waregem of omstreken veilig wilt opslaan, maakt u best gebruik van een cloud om een back-up te nemen van alle gegevens. Op die manier voorkomt u dat er documenten verloren gaan. Naast het nemen van een back-up is het verstandig om te investeren in netwerkbeveiliging. De servers van uw bedrijf staan wellicht vol met kostbare informatie die niet mag uitlekken. Wij kunnen u dan ook advies geven over de installatie van servers, computerbeveiliging, firewalls en IT-security.

Raadpleeg onze diensten 

Compu-IT in Olsene, nabij Waregem, zorgt ervoor dat alle datagegevens van uw bedrijf veilig worden bewaard in een cloud zodat u steeds een back-up heeft van uw documenten. Neem contact op met ons als u graag meer informatie wenst. U kunt bellen naar 0484 58 58 58, mailen naar info@compu-it.be of een bericht sturen via het online contactformulier. Blijf op de hoogte van onze diensten door een kijkje te nemen op onze nieuwspagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

8 + 5 =