✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » IT-security Deinze

Advies over IT-security in Deinze

Wilt u advies over IT-security voor uw bedrijf in de buurt van Deinze? Compu-IT in Olsene kan u zeker en vast verder helpen. Ons professionele team is gespecialiseerd in netwerkbeveiliging, VPN-verbindingen en andere computertoepassingen. Zowel particuliere klanten als bedrijven en kmo’s zijn bij ons welkom.

Firewall

Vraag over IT-security?

IT-security voor uw bedrijf in Deinze

Heeft u een kmo in de buurt van Deinze en wilt u er zeker van zijn dat uw IT-security helemaal in orde is? Bij ons kunt u terecht voor de nodige expertise over back-upsystemen, firewalls, VPN-verbindingen en andere IT-infrastructuur. Wij zijn dé specialist in alles wat met computers en IT te maken heeft. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat u geen problemen heeft met de servers van uw bedrijf en dat alles sterk beveiligd blijft.

Schakel ons in voor uw IT-security

Voor een op maat gemaakte IT-security bij uw zaak in regio Deinze, rekent u op de hulp van Compu-IT. Laat ons u helpen om de data van uw kmo veilig te stellen tegen hackers en virussen. Vraag meer informatie over onze diensten als uw IT-partner door te bellen naar 0484 58 58 58 of te mailen naar info@compu-it.be. U kunt ons ook steeds een bericht sturen via het contactformulier of langskomen in onze vestiging in Olsene.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

10 + 2 =