0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » IT-security Deinze

Advies over IT-security in Deinze

Wilt u advies over IT-security voor uw bedrijf in de buurt van Deinze? Compu-IT in Olsene kan u zeker en vast verder helpen. Ons professionele team is gespecialiseerd in netwerkbeveiliging, VPN-verbindingen en andere computertoepassingen. Zowel particuliere klanten als bedrijven en kmo’s zijn bij ons welkom.

Firewall

Vraag over IT-security?

IT-security voor uw bedrijf in Deinze

Heeft u een kmo in de buurt van Deinze en wilt u er zeker van zijn dat uw IT-security helemaal in orde is? Bij ons kunt u terecht voor de nodige expertise over back-upsystemen, firewalls, VPN-verbindingen en andere IT-infrastructuur. Wij zijn dé specialist in alles wat met computers en IT te maken heeft. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat u geen problemen heeft met de servers van uw bedrijf en dat alles sterk beveiligd blijft.

Laat ons u helpen

Compu-IT in Olsene, nabij Deinze is er voor u en uw bedrijf voor alle computertoepassingen en IT-security. Laat ons u helpen om de data van uw kmo veilig te stellen tegen hackers en virussen. Vraag meer informatie over onze diensten door te bellen naar 0484 58 58 58 of te mailen naar info@compu-it.be. U kunt ons ook steeds een bericht sturen via het online contactformulier of langskomen in onze vestiging in Olsene.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

6 + 11 =