0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » Firewall kopen

Firewall kopen

Een firewall kopen is aan te raden wanneer u het computersysteem van uw bedrijf wilt beschermen tegen hackers en virussen. Bij Compu-IT in Olsene, nabij Waregem en Deinze, helpen wij u graag en geven we het nodige advies over computerbeveiliging. Ons team bestaat uit diverse IT-specialisten die u met veel plezier bijstaan bij uw aankoop.

Firewall

Vraag over firewall?

Firewall voor netwerkbeveiliging kopen

Als u het netwerk van uw bedrijf wilt beveiligen, doet u er goed aan om een firewall te kopen. Dankzij een firewall kunnen ongewenste gasten geen toegang krijgen tot uw netwerk. Heeft u werknemers die thuiswerken? Dan maakt u best gebruik van een VPN-verbinding. Op die manier maakt u een veilige verbinding tussen uw bedrijfsnetwerk en het netwerk van uw werknemers. Zo kunnen zij snel en eenvoudig digitale documenten raadplegen.

Vraag advies over onze firewalls

Heeft u zelf niet zoveel verstand van computerbeveiliging? De medewerkers van Compu-It in Olsene, niet ver van Waregem en Deinze, geven u graag advies op maat, zodat u weet welke firewall u moet kopen. Bij ons kunt u ook terecht voor andere netwerkoplossingen en IT-security. Kom dus snel langs in onze vestiging of neem contact op met ons door te bellen naar 0484 58 58 58 of te mailen naar info@compu-it.be. U kunt ons ook bereiken via het online contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou