0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » Firewall kopen

Een firewall kopen

Een firewall kopen, is aan te raden wanneer u het computersysteem van uw bedrijf wilt beschermen tegen hackers en virussen. Bij Compu-IT in Olsene, nabij Waregem en Deinze, helpen wij u graag en geven we het nodige advies over computerbeveiliging. Ons team bestaat uit diverse IT-specialisten die u met veel plezier bijstaan wanneer u een firewall voor uw bedrijf wilt kopen.

Firewall

Vraag over firewall?

Een firewall voor de netwerkbeveiliging binnen uw bedrijf kopen

Als u het netwerk van uw bedrijf wilt beveiligen, doet u er goed aan om een firewall te kopen. Dankzij een firewall krijgen ongewenste gasten geen toegang  tot uw netwerk. Heeft u werknemers die thuiswerken? Dan maakt u het best gebruik van een VPN-verbinding. Op die manier maakt u een veilige verbinding tussen uw bedrijfsnetwerk en het netwerk van uw werknemers. Zo kunnen zij snel en eenvoudig digitale documenten raadplegen. Wij helpen u graag bij het netwerkbeheer, zodat u honderd procent zeker bent van een veilige digitale werkplek.

Koop een Firewall voor uw bedrijf of vraag om advies

Heeft u zelf niet zoveel verstand van computerbeveiliging? De medewerkers van Compu-It in Olsene geven u graag advies op maat, zodat u weet welke firewall u voor uw bedrijf moet kopen. Bij ons kunt u ook terecht voor andere netwerkoplossingen en IT-security. Kom dus snel langs in onze vestiging of neem contact op met ons door te bellen naar 0484 58 58 58 of te e-mailen naar info@compu-it.be. U kunt ons ook bereiken via het online contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk om u te helpen bij het kopen van een firewall voor uw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou