0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » VPN Thuiswerken

Een VPN maakt thuiswerken mogelijk

Dankzij een VPN kunnen de werknemers van uw bedrijf eenvoudig thuiswerken. De verbinding maakt het mogelijk om digitale bestanden van de servers te raadplegen, waar u ook bent. Uiteraard wordt een VPN-verbinding sterk beveiligd, waardoor enkel bevoegde personen op uw server kunnen. Ons bedrijf Compu-IT in Olsene, nabij Deinze, helpt u graag met het juiste advies.

Firewall

Vraag over VPN’s?

Een veilige VPN maakt thuiswerken eenvoudig

Veel bedrijven maken het hun werknemers nu mogelijk om thuis te werken. Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers op een veilige manier  kunnen thuiswerken, heeft u een VPN nodig. Toch is het ook belangrijk dat u zorgt dat de VPN-verbinding steeds goed beveiligd is, zodat er niemand onuitgenodigd uw documenten kan bekijken. Daarom geeft Compu-IT uit Olsene u met veel plezier meer advies over firewalls voor computerbeveiliging en andere toepassingen voor uw netwerkbeheer.

Informeer naar al onze diensten rond thuiswerken

Wilt u thuiswerken met behulp van een VPN mogelijk maken in uw bedrijf? Informeer nu door te bellen naar 0484 58 58 58 of te e-mailen naar info@compu-it.be. Vergeet niet naar onze nieuwspagina te kijken, zodat u op de hoogte blijft van onze diensten. U kunt ons ook steeds een bericht sturen via het online contactformulier. Wij helpen u graag met het selecteren van de beste VPN die thuiswerken mogelijk maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

6 + 10 =