0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » Onedrive-abonnement kopen

OneDrive-abonnement kopen

Wilt u een OneDrive-abonnement kopen? Dat kan via Compu-IT, gevestigd in Olsene. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat er bij IT komt kijken en geven graag advies waar nodig. U kunt via ons verschillende soorten software kopen, waaronder ook een OneDrive-abonnement. Ontdek de voordelen!

back-up

Vraag over VoIP?

Waarom een OneDrive-abonnement kopen

Indien u een OneDrive-abonnement wilt kopen, is het aangeraden om meteen te kiezen voor een volledig Microsoft Office 365 Business-abonnement. Met dat abonnement krijgt iedere werknemer toegang tot alle belangrijkste Microsoft-applicaties zoals Word, Outlook, Powerpoint en ook OneDrive. Het grootste voordeel van OneDrive is dat u belangrijke data kunt opslaan in de cloud. Zo heeft iedereen binnen uw bedrijf toegang tot deze data, en wordt alles op eenzelfde plaats opgeslagen. Bestanden hoeven dus niet voortdurend doorgestuurd te worden. Wilt u zeker zijn dat uw gegevens veilig bewaard worden? Dan is het via ons bedrijf ook mogelijk om een cloud back-up te laten installeren.

Koop uw abonnement bij ons

Aarzel niet langer om uw OneDrive-abonnement te kopen en geniet meteen van de verschillende voordelen. Zit u nog met enkele vragen over de werking of de prijs? Of wilt u meer weten over de andere diensten die wij als IT-partner uit Olsene aanbieden? Bel naar het nummer 0484 58 58 58, stuur een e-mail naar info@compu-it.be of vul het contactformulier in!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

11 + 10 =