0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » VoIP Waregem

VoIP installeren in Waregem

Bedrijven die een VoIP willen laten installeren, kunnen rekenen op de hulp van Compu-IT in Olsene, bij Deinze en Waregem. Dankzij de verbinding kunt u uw werknemers laten bellen via het internet en hoeft u dus geen aparte telefoons aan te kopen. Bij ons kunt u terecht voor de beste ICT-infrastructuur.

VoIP

Vraag over VoIP?

VoIP laten installeren voor uw bedrijf in Waregem of Deinze

Als u kiest voor VoIP telefonie in uw bedrijf in Waregem, Deinze of omstreken, zorgt u ervoor dat uw medewerkers steeds met elkaar verbonden blijven, waar ze ook werken. Op die manier maakt u thuiswerk mogelijk, zonder dat er veel problemen bij komen kijken. Het voordeel van VoIP is dat u kunt bellen zonder dat u een extra toestel nodig heeft. Dankzij de verbinding met het internet kunnen uw medewerkers elkaar bereiken via hun computer. Naast de VoIP zorgen wij voor een VPN-verbinding, firewalls en andere ICT-infrastructuur. Wij installeren servers en beheren voor u het netwerk van uw bedrijf. Op die manier weet u meteen wie u kunt bereiken als er eventuele problemen opduiken.

Kies voor een totaalpakket

Als u kiest voor Compu-IT nabij Deinze en Waregem als installateur voor VoIP, dan zorgt ons ervaren team meteen voor een totaalpakket. Dankzij onze expertise in computerbeveiliging en netwerkoplossingen, kunt u erop rekenen dat u steeds bij ons terecht kunt als u IT-problemen heeft. Neem contact met ons op door te bellen naar 0484 58 58 58 of mailen naar info@compu-it.be. U bent ook welkom in onze winkel in Olsene of vul het online contactformulier in als u nog vragen heeft over onze diensten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

9 + 1 =