✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » VoIP Waregem

VoIP installeren in Waregem

Bedrijven die een VoIP willen laten installeren, kunnen rekenen op de hulp van Compu-IT in Olsene, bij Deinze en Waregem. Dankzij de verbinding kunt u uw werknemers laten bellen via het internet en hoeft u dus geen aparte telefoons aan te kopen. Bij ons kunt u terecht voor de beste ICT-infrastructuur.

VoIP

Vraag over VoIP?

VoIP laten installeren voor uw bedrijf in Waregem of Deinze

Als u kiest voor VoIP telefonie in uw bedrijf in Waregem, Deinze of omstreken, zorgt u ervoor dat uw medewerkers steeds met elkaar verbonden blijven, waar ze ook werken. Op die manier maakt u thuiswerk mogelijk, zonder dat er veel problemen bij komen kijken. Het voordeel van VoIP is dat u kunt bellen zonder dat u een extra toestel nodig heeft. Dankzij de verbinding met het internet kunnen uw medewerkers elkaar bereiken via hun computer. Naast de VoIP zorgen wij voor andere netwerkoplossingen. Zo kunnen we een VPN-verbinding voor thuiswerken plaatsen. Wij installeren servers en beheren voor u het netwerk van uw bedrijf. Op die manier weet u meteen wie u kunt bereiken als er eventuele problemen opduiken.

Kies voor een totaalpakket

Als u kiest voor Compu-IT nabij Deinze en Waregem als installateur voor VoIP, dan zorgt ons ervaren team meteen voor een totaalpakket. Dankzij onze expertise in computerbeveiliging en netwerkoplossingen, kunt u erop rekenen dat u steeds bij ons terecht kunt als u IT-problemen heeft. Neem contact met ons op door te bellen naar 0484 58 58 58 of mailen naar info@compu-it.be. U bent ook welkom in onze winkel in Olsene. Heeft u vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in, dan beantwoorden we ze snel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

1 + 3 =