0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » Back-up Waregem

Back-up laten maken in Waregem

Een back -up van uw gegevens laten maken is aangeraden als u de data van uw bedrijf in Waregem, Deinze of omstreken zeker niet wilt verliezen. Een computer of server die crasht, is snel gebeurd en kan er voor zorgen dat er belangrijke gegevens verloren gaan. Compu-IT in Olsene, tussen Waregem en Deinze kan u dan ook advies geven over verschillende opties als u een back-up wilt maken van uw data.

Firewall

Vraag over Back-up Waregem?

Back-up laten maken voor uw bedrijf in Waregem of Deinze

Wij zijn dé specialist in IT-infrastructuur in Deinze, Waregem en omgeving waardoor wij u zeker en vast kunnen helpen om een back-up te maken van uw gegevens. Er zijn diverse opties om ervoor te zorgen dat de data van uw bedrijf op een veilige manier bewaard worden. Zo kunt u gebruikmaken van een online cloud waarbij alle gegevens worden bijgehouden op een online platform. Uiteraard krijgt u enkel toegang tot dat platform als u het juiste wachtwoord hebt. Op die manier vermijdt u dat ongewenste personen de documenten kunnen bekijken. Ons ervaren team kan uiteraard ook helpen bij andere netwerkoplossingen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in IT-security en netwerkbeheer.

Beveilig uw gegevens

Een back-up maken van gegevens is niet alleen belangrijk voor bedrijven, ook particuliere klanten uit de omgeving Deinze en Waregem kunnen ons inschakelen als IT-partner. Aarzel dus niet en zorg dat u snel een back-up maakt van belangrijke data die op uw computer staan. Neem contact op met Compu-IT en vraag ons om advies. U kunt bellen naar 0484 58 58 58 of mailen naar info@compu-it.be. U kunt ons ook bereiken via het online contactformulier of breng een bezoek aan onze winkel in Olsene. Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

2 + 2 =