0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » IT-infrastructuur

IT-infrastructuur

Als bedrijf is het belangrijk om een goede IT-infrastructuur te hebben. Compu-IT in Olsene, nabij Kortrijk, helpt u met veel plezier met computerbeveiliging en netwerkbeheer. Naast bedrijven kunnen ook particuliere klanten bij ons terecht als ze advies willen over ICT-infrastructuur. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij en geven meer uitleg over de verschillende mogelijkheden om uw computer en server te beveiligen.

Firewall

Vraag over IT-infrastructuur?

IT-infrastructuur voor thuis of uw bedrijf

Heeft uw bedrijf een goede IT-infrastructuur? Zijn uw servers goed beveiligd? Heeft uw bedrijf problemen met de wifi? Compu-IT in Olsene, nabij Kortrijk, is dé plek om advies te vragen. Onze experten hebben heel wat ervaring met ICT-infrastructuur en alles wat daarbij komt kijken. Zo kunnen wij u helpen met IT-security, een VoIP-verbinding en andere computertechnologie zoals webdesign. Onze particuliere klanten kunnen dan weer bij ons terecht als ze een computer willen aankopen of als ze interesse hebben in aangepaste gaming-toepassingen. Wij zorgen steeds voor ICT-infrastructuur op maat, zodat uw server of computer voldoet aan uw behoeften.

Kom langs of vraag online advies

Compu-IT biedt een goede service en helpt klanten zo goed mogelijk bij alles gerelateerd aan ICT-infrastructuur. Als u graag meer informatie wenst over wat de speciaalzaak te bieden heeft of wat de medewerkers voor uw bedrijf kunnen doen, neemt u best contact op met de winkel. Bel dus gerust naar 0484 58 58 58, mail naar info@compu-it.be of stuur een bericht via het online contactformulier. U bent ook steeds welkom in onze showroom in Olsene, nabij Deinze, waar we u graag voorzien van advies op maat over uw IT-infrastructuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

9 + 14 =