0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » IT-infrastructuur

IT-infrastructuur

Een goede IT-infrastructuur is belangrijk voor elk bedrijf of elke kmo. Compu-IT in Olsene helpt u met veel plezier met computerbeveiliging en beheer. Naast bedrijven kunnen ook particuliere klanten bij ons terecht als ze advies willen over ICT-infrastructuur. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij en geven meer uitleg over de verschillende mogelijkheden om uw computer en server te beveiligen.

Firewall

Vraag over IT-infrastructuur?

IT-infrastructuur voor thuis of uw bedrijf

Heeft uw bedrijf een goede IT-infrastructuur? Zijn uw servers goed beveiligd? Heeft uw bedrijf problemen met de wifi? Compu-IT in Olsene is dé plek om advies te vragen over uw ICT-infrastructuur. Onze experten hebben heel wat ervaring met het creëren van een IT-infrastructuur en alles wat daarbij komt kijken. Zo kunnen wij u helpen met IT-security, een VoIP-verbinding en andere computertechnologie zoals webdesign. Wilt u pc’s op maat van uw bedrijf kopen? Wij leggen u de verschillende mogelijkheden voor! Ook als particulier kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld wanneer u interesse heeft in aangepaste gaming-toepassingen. Wij zorgen steeds voor een ICT-infrastructuur op maat, zodat uw server of computer voldoet aan uw behoeften.

Kom langs of vraag online advies over de perfecte ICT-infrastructuur

Compu-IT biedt  goede service aan en helpt klanten zo goed mogelijk bij alles rond ICT-infrastructuur. Als u graag meer informatie wenst over wat onze speciaalzaak te bieden heeft of wat de medewerkers voor uw bedrijf kunnen doen, neemt u het best contact op met de winkel. Bel dus gerust naar 0484 58 58 58, stuur een e-mail naar info@compu-it.be of stuur een bericht via het contactformulier. Voor advies over uw ICT-infrastructuur bent u ook steeds welkom in onze zaak in Olsene.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

12 + 2 =