0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » Pc op maat kopen

Een pc op maat kopen

Wilt u een pc op maat kopen? Dat kan bij Compu-IT, ons IT-bedrijf in Olsene. Wij zorgen voor op maat gemaakte computers, zowel voor particulieren als voor bedrijven. U kunt uw pc volledig zelf samenstellen of ons om advies op maat vragen. Ontdek de mogelijkheden bij onze zaak.

back-up

Vraag over VoIP?

Een pc volledig op maat van uw noden kopen

Bent u een echte gamer? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u een krachtige gaming-pc koopt. Zo kunt u al uw favoriete games spelen, zonder dat u ook maar iets van problemen ervaart. Bent u zelf een computerexpert en weet u wat u nodig heeft? Dan bezorgen wij u graag de nodige onderdelen van de beste merken. Wilt u voor het eerst zelf een pc op maat kopen? Dan geven wij graag advies over de beste mogelijkheden voor uw specifieke wensen. Bent u eerder op zoek naar pc’s op maat voor uw bedrijf? Ook dan zoeken we graag mee naar de perfecte oplossing! Bovendien zorgen we voor wifi-oplossingen op maat, zodat alles perfect met elkaar verbonden is en de werkzaamheden vlot verlopen. Werkt u met gevoelige of betrouwbare informatie? Dan is het installeren van een firewall zeker een goed idee.

Koop uw pc op maat

Door als particulier of als zaakvoerder een pc op maat te kopen bij ons IT-bedrijf in Olsene bent u zeker dat uw toestel volledig op uw wensen is afgesteld. Heeft u vragen over onze computermogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Bel gerust naar 0484 58 58 58, stuur een e-mail naar info@compu-it.be of vul ons contactformulier in.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

3 + 10 =