0484 58 58 58

✔ Hulp op afstand

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Particulieren en bedrijven

Home » Wifi-oplossingen voor bedrijven

Wifi-oplossingen voor bedrijven

Bij compu-IT in Olsene, nabij Deinze, kunt u terecht voor wifi-oplossingen voor bedrijven. Dankzij onze ervaring geven wij u en uw bedrijf advies op maat over de mogelijke wifi-toepassingen, maar ook over het netwerkbeheer en de beveiliging van uw servers. Onze IT-specialisten weten als de beste hoe ze uw ICT-infrastructuur kunnen verbeteren op maat van uw behoeften.

Firewall

Vraag over Wifi-oplossingen?

Wifi-oplossingen en andere IT-infrastructuur voor bedrijven

Bedrijven hebben voor een vlotte werking vaak degelijke wifi-oplossingen nodig. Compu-IT is dan ook de ideale speciaalzaak voor iedereen die advies nodig heeft over IT-infrastructuur. Dankzij onze ervaren specialisten bezitten wij de kennis over heel wat computertoepassingen. Heeft u al een Microsoft 365 businesspakket? Of wilt u uw gegevens op de servers beveiligen met een back-up via een cloud? Bij ons kunt u terecht voor al deze zaken. Naast bedrijven helpen wij ook graag particuliere klanten met de aankoop van een nieuwe computer of configuraties op maat om games te spelen. Als u interesse heeft, kunt u steeds eens kijken naar onze aanbiedingen in de folder.

Bekijk de mogelijkheden

Compu-IT geeft met veel plezier meer uitleg over wifi-oplossingen voor bedrijven. Als u interesse heeft daarin of in een van onze andere diensten, aarzel dan niet en bekijk de mogelijkheden op onze website. U kunt ook steeds contact opnemen met ons als u meer informatie wenst. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0484 58 58 58 of stuur een mail naar info@compu-it.be. Bij specifieke vragen kunt u steeds een bezoek brengen aan onze winkel in Olsene, nabij Deinze, of een bericht sturen via het online contactformulier.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou

15 + 14 =